Кейт Мидълтън е жива и здрава, ако се съди по

...
 
Кейт Мидълтън е жива и здрава, ако се съди по
Коментари Харесай

Край на слуховете! Кейт и Уилям най-накрая се показаха след скандалите (Но принцесата озадачи всички - Снимки)

 

Кейт Мидълтън е жива и здрава, в случай че се съди по най-новите й фотоси  отпреди дни. Принцесата на Уелс се появи дружно със брачна половинка си на пазар в обичаната си плантация в Уиндзор и този път разреши на папараците да бъде снимана. Доскоро двойката пазеше цялостно тайно, само че откакто спекулациите по отношение на здравето на Кейт доближиха неподозирани висоти, двойката взе решение да се покаже. И визитата във фермата беше най-хубавият метод да успокоят обществото. Без доста звук освен това.

Това, което обаче тормози всички, е, че принцесата е необикновено слаба. Катрин очевидно е изгубила обилни килограми, колкото и да се старае да наподобява по-добре. Това разкрива и  мистерията с фотошоп фотосите за деня на майката, които провокираха интернационален скандал. Принцесата е жива и здрава, само че очевидно е изгубила тегло след интервенцията и й е било мъчно да се движи. И до момента в който не възвърне силите и фигурата си, евентуално няма да бърза да се покаже пред обществото.

Спекулациите гласяха, че Кейт е тежко болна, че има тумори, че страда от анорексия, че е направила аборт, че си е направила пластична интервенция и куп други безумни истории. От двореца отхвърлиха мнения, а спекулациите не спираха. Истерията избухна след монтажа на фотографията за деня на майката. Оказа се, че Кейт е желала просто да смекчи чертите си и да ретушира фотографията, която й се е видяла прекомерно несполучлива.

Появата й обаче трябваше да постави завършек на слуховете, че надали не е на смъртно легло. Семейство Уелс не престават да отхвърлят коментар във връзка положението й. А мнозина приканиха да се почете желанието на двойката да запазят  личния си живот за себе си.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР